Reduktion af affald er et kritisk skridt mod miljømæssig bæredygtighed. Et stigende antal mennesker over hele verden anerkender problemerne med affald og de foranstaltninger, vi skal tage for at minimere det.

Især USA har et problem med affaldsproduktionen. Vi er nødt til at tage drastiske skridt for at reducere mængden af affald, som vores borgere skaber hvert år.

Det er på tide at prioritere affaldsreduktion i Amerika
Ifølge den nyeste forskning på lande, der brænder affaldskrisen, er Amerika hænderne ned en leder på dette område. Forskningen viser, at amerikanske borgere og virksomheder er de største bidragydere til affaldsproblemet på tværs af alle de indikatorer, de målte. En gennemsnitlig amerikaner genererer 773 kg (1704 Pund) affald om året eller 12% af den globale MS. (239 millioner tons).

Vi spilder alle sammen. Vi kan simpelthen ikke undgå det. Og problemet er, at vi laver affald, der ikke kan behandles naturligt. Og det var ikke altid tilfældet. Mennesker skabte samfund, hvor der er meget affald, men vores “primitive” forfædre fungerede anderledes.

Nu har vi emballage, og i de “gamle dage” havde du ikke brug for nogen emballage. Du ville købe kød i en slagterbutik, og du ville gå til en bager, hvis du ville købe et brød. Du bar dette hjem i din kurv og spiste det. Moderne tider bragte imidlertid kommercielle varer, der skal transporteres fra en by til en anden, eller et land til et andet eller endda et kontinent til et andet. Derfor har alle produkterne en slags beskyttende emballage. Når vi bringer disse produkter hjem, fjerner vi alt emballagematerialet og smider det bare i skraldespanden. Mindre end 20% af alt det affald, vi skaber på en sådan måde, genanvendes hvert år. Det er problemet. Vi er nødt til at finde yderligere moderne og effektive metoder i situationer med bortskaffelse af affald eller bare stoppe med at generere alt det affald.

Vi er alle i samme Problem
Forskere fra hele verden fandt, at denne civilisation producerer omkring 2,3 milliarder tons fast affald hvert år. Og som vi allerede sagde, Er det kun 16% af alt det affald, der genanvendes, og 46% bortskaffes på måder, der skader miljøet.

Vi er hovedårsagen til dette problem, uanset om du kan lide det eller ej. Befolkningen bliver bare større, økonomierne bliver kun større og urbanisering som en direkte konsekvens af en voksende befolkning. Hvis vi ikke reagerer i tide, vil den globale befolkning nå 10 milliarder mennesker inden år 2050. Derfor er vi som civilisation nødt til at forbedre vores evne til at behandle affald. Og USA er en af de værste, når det kommer til genbrug, ifølge den tidligere nævnte analyse

Som The Guardian rapporterede tidligere, er USA den eneste udviklede nation, hvis affaldsproduktion overstiger sin evne til at genbruge, hvilket understreger en mangel på politisk vilje og investeringer i infrastruktur. Tilbage i 2018 præsident Trumps foreslåede nye finanspolitiske budget mistede Miljøstyrelsen 31% af sit budget, omkring 50 programmer og 3.200 job. USA er imidlertid ikke det eneste udviklede land, der ikke er interesseret i genanvendelse af affald.

Hvordan nogle mennesker kun laver en krukke med skrald om året?
Der er en bevægelse kaldet” nul-affald bevægelse “eller”nul-affald livsstil”. Ifølge nogle kilder er denne bevægelse baseret på et sæt principper, der fokuserer på affaldsforebyggelse. De tilskynder til redesign af ressourcelivscyklusser, så alle produkter genbruges. De planlægger at gøre alt affaldet genanvendeligt og forhindre, at affaldet sendes til deponeringsanlæg, hav eller endda forbrændingsanlæg. Med andre ord er planen at skabe så lidt affald som muligt. Du kan ikke få alle til at genbruge, og du kan ikke genbruge alt. Derfor er “nul-affald” så vigtigt.

For at leve på denne måde skal du købe frisk mad i stedet for pakket, nogle gange købe i bulk, fordi det er billigere, rydde op i et køkkenspild med et kludhåndklæde i stedet for papirhåndklæde, og måske endda prøve at lave dine rengøringsprodukter, fordi de er sundere.

Affaldsreduktion skal være vores højeste prioritet i 2020
Det føles underligt at bekymre sig om affald, mens du køber dagligvarer eller noget i den sag, men det er den eneste måde at stoppe med at skabe affald. Mange af løsningerne til at skære affald er praksis, der var almindelige før æraen med plast og engangsprodukter.

For eksempel betyder det, at du skal bruge kludservietter, eddike og vand til rengøring, glas eller rustfrit stålbeholdere til at pakke rester, medbringe tøjkøbmandsposer, når du handler osv. Disse løsninger er den eneste måde, hvorpå vi kan stoppe produktionen af affald.

Potentiel Titel: US skaber 3x mere affald end gennemsnittet-Hvordan kan vi ændre dette?

Slogan: USA skaber 3x mere affald end det globale gennemsnit. Hvorfor sker dette, og hvad kan vi gøre for at ændre dette problem? Læs videre for mere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top