Ny York City planlægger at lancere to fuldt virtuelle skoler, sagde embedsmænd fra topuddannelsesafdelingen under en byrådshøring tirsdag, selvom vigtige detaljer om, hvordan og hvornår de oprettes, endnu ikke er afsløret.

Byens embedsmænd fortalte lokale lovgivere, at lancering af de “fuldtids” virtuelle skoler vil være en del af løsningen på høje niveauer af kronisk fravær og genoptage studerende i kølvandet på pandemisk forstyrrelse. Cirka 37% af byens K-12-studerende er på vej til at være kronisk fraværende, defineret som mangler mindst 10% af skoleåret, væsentligt højere end årene før pandemien.

“Jeg tror, at virtuel læring er her for at blive, uanset om vi har en pandemi eller ej,” sagde skolekansler David Banks. Han tilføjede, at studerende skulle “udsættes for den bedste undervisning, de bedste oplevelser over hele verden.”

Banker har signaleret siden tiltrædelsen i Januar, at han er interesseret i at skabe mere permanente virtuelle læringsmuligheder, selvom byen har krævet, at alle studerende deltager personligt i dette skoleår. Og, midt i Omicron-bølgen i vinter, skolechefen sagde, at han håbede at genoplive virtuel læring, da mange forældre holdt deres børn hjemme af frygt for eksponering eller sad fast i karantæner. Men han angav, at det var vanskeligt at forhandle med byens Lærerforening, og muligheden blev aldrig realiseret.

Oprettelse af separate virtuelle skoler kan hjælpe med at overvinde et af de vigtigste problemer med virtuel læring under pandemien: opgaven faldt på de enkelte skoler for at finde ud af, hvordan man samtidig bemandede personlige og fjerntliggende klasseværelser. Standalone virtuelle skoler, der er afhængige af separat lærerpersonale, ville lette den byrde, selvom det ikke er klart, om det er den model, embedsmænd planlægger.

En virtuel model vil sandsynligvis appellere til forældre, der har langvarig frygt for virussen, eller hvis børn foretrak fjerninstruktion. Det kan også appellere til familier, hvis børn har mere betydningsfulde medicinske problemer, der gør dem sårbare over for COVID eller andre sygdomme. Byens nuværende programmering for disse studerende tilbyder typisk kun en time om dagen med instruktion.

Mange detaljer er uklare om de nye virtuelle skoler. Byens embedsmænd besvarede ikke e-mailede spørgsmål om, hvordan de vil fungere, såsom hvilke karakterer der serveres, hvornår de ville starte, eller hvem der ville bemande programmet. Nathaniel Styer, en talsmand for afdelingen, skrev, at afdelingen “snart vil have mere at sige.”

Dick Riley, en talsmand for United Federation of Teachers, skrev i en e-mail, at fagforeningen “havde nogle indledende samtaler” om de virtuelle skoler”, men intet konkret hidtil.”

Hvis eleverne får lov til at tilmelde sig separate virtuelle skoler, kan det skabe hovedpine for nogle skoler og distriktsledere. Afhængigt af antallet af studerende, der har lov til at tilmelde sig, de virtuelle skoler kan forværre tilmeldingsproblemer på mursten og mørtel campusser, potentielt omdirigere finansiering fra nogle campusser og skabe mere pres for at konsolidere eller lukke dem. Byens distriktsskoler har set tilmelding glide omkring 6,4% siden pandemien ramte.

Nogle distrikter over hele landet, herunder Denver, kørte virtuelle programmer, før pandemien førte til masselukninger i marts 2020. Denver tilbød tidligere en virtuel gymnasiemulighed, men er siden udvidet til at dække andre karakterer.

Philadelphia og Detroit skabte virtuelle akademier under pandemien. Los Angeles, landets næststørste skoledistrikt bag byen, planlægger at lancere nye virtuelle skoler i efteråret. Chalkbeat rapporterede tidligere, at da nogle distrikter adskilte virtuelle akademier fra deres almindelige skoler, der havde tendens til at være mindre interesse for dem delvis, fordi der var færre muligheder for at interagere med deres klassekammerater og lærere.

Før pandemien eksperimenterede byen med fjernundervisning i mindre skala, herunder et pilotprogram, der havde til formål at udvide adgangen til avancerede kurser for studerende, der deltog i 15 skoler.

Uddannelsesafdelingen har stadig en blandet track record, når det kommer til at skabe virtuelle muligheder. I sommeren 2020 krypterede byen for at opskalere et virtuelt sommerprogram bygget af en centraliseret platform. Det løb ind i alvorlige tekniske vanskeligheder, og nogle lærere kæmpede for at få forbindelse med studerende, de aldrig havde mødt personligt.

Tom Liam Lynch, der driver hjemmesiden InsideSchools, og arbejdede sammen med uddannelsesafdelingen for at implementere en digital læringsplatform for et årti siden, sagde, at han er overbevist om, at uddannelsesafdelingen kan trække en virtuel mulighed på trods af tidligere snubler.

Den tidligere administration kunne ikke oprette en virtuel undervisningsstrategi, han sagde, som humpede fjernundervisning under pandemien. Lynch bemærkede, at det hurtigt ville tage tid at opskalere en virtuel skole med suppe til nødder, men han sagde, at endnu mindre indsats kunne vise sig nyttig, herunder at give studerende adgang til en bredere vifte af kurser, eller hjælpe dem, der har kæmpet i traditionelle skoler.

“Post-COVID, at være i stand til at lære online med succes vil bare være en løbende del af, hvad det betyder at være studerende, hvad det betyder at være arbejdstager, hvad det betyder at være borgerligt engageret i samfundet,” sagde han. “Jeg tror, at DOE er 100% i stand til at gøre det godt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top