Efterspørgslen efter miljøvenlige køretøjer vinder fart, da et stigende antal kunder har udtrykt bekymring for miljøet. Vi har tidligere påpeget, at pe.Research har fundet, at et rekordstort antal kunder er bekymrede for, at klimaændringer skader miljøet. I mellemtiden har 97% af klimaforskere udtalt, at menneskeskabte klimaændringer er et reelt problem.

Det betyder, at elektriske køretøjer bliver mere populære. De kan endda hjælpe med at redde den faldende industri som helhed, hvilket er en tendens, der allerede er vidne til i Storbritannien.

Elbiler kunne Drive efterspørgslen efter bilindustrien
I kølvandet på Covid-19-pandemien har elbilmarkedet oplevet en stigning. På trods af en bredere nedgang i mængden af køretøjer, der blev registreret under den første landsdækkende nedlukning tidligere i 2020, blomstrer elbil-og hybridmarkederne.

Rene elektriske køretøjer har set en stigning fra år til år på 184%, ifølge tal, der blev frigivet i September. Dette kan sammenlignes positivt med gas-og dieselbiler, der var nede på henholdsvis -21% og -38%. Det er almindeligt forudsagt, at et punkt er nær: at når et vist antal køretøjer af denne type er på vej, afgifter nødvendige infrastruktur til at støtte dem, vil det blive mere rentabelt for investorerne, hvilket igen vil gøre elbiler mere spiselig for forbrugerne.

Dette, selvfølgelig, kan være en revolution båret af nødvendighed. Med bilmarkedet i doldrums takket være nedlukningen har producenterne brug for en grund til at stimulere efterspørgslen. Indien er Ev ‘ er især levedygtige takket være kørekulturen. Men de teknologiske fordele bør se elektriske køretøjer omfavnet overalt i verden. På et bestemt tidspunkt vil det blive dyrere at oprette og vedligeholde traditionelle fossile brændstofdrevne køretøjer. Når dette sker, vil overgangen være hurtig.

Hvad laver regeringen?
For at fremskynde denne proces har den britiske regering tilbudt bilister et økonomisk incitament i form af plug-in-tilskuddet. Dette giver en rabat på købsprisen for et elektrisk køretøj, der koster mindre end 50,000 50.000. Rabatten går op til 35% af prisen på køretøjet, eller 3,000 3,000 (alt efter hvad der er mindre).

Lignende ordninger er blevet rullet ud over hele verden. De er designet til at kompensere for de betydelige omkostninger ved indrejse for tidlige adoptører, som opstod som følge af teknologiens niche. Indtil det bliver mainstream, vil disse omkostninger forblive en barriere for mange potentielle kunder.

Til at begynde med kunne elektriske køretøjer ikke appellere til massemarkedet. De blev prissat mod et mindretal af fremadrettede tidlige adoptører med penge at bruge. Ved at betale en præmie for at opleve fordelene ved teknologien kunne disse forbrugere nyde fordelene før andre bilister. Desuden var de i stand til at flytte industrien i en retning, som de troede kunne være miljømæssigt eller kulturelt ønskelig.

La .rence Keyler fra RSM International drager sammenligninger med OLED-tv ‘ er, “…som var uoverkommeligt dyre under den første udgivelse, men gradvist er blevet mere omkostningseffektive på grund af tidlige adoptører, der understøtter salgsstrukturen. Dette giver igen mulighed for billigere udvikling. Det samme gælder bilforsyningskæden.”

Elbilmarkedet kunne redde den kæmpende industri
Elektriske køretøjer er i større efterspørgsel end nogensinde. Dette er velkomne nyheder for bilindustrien som helhed, som har lidt under pandemien. Det kunne give den stimulering, der er nødvendig for at holde branchen i live i en overskuelig fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top