Der har været en masse diskussion om fremtiden for green living bevægelse i den finansielle sektor. En af de største debatter har været om cryptocurrency rolle i finansiering, og om det er mere bæredygtigt end at stole på fiat-valutaer.

Nogle mennesker har hævdet, at bitcoin faktisk er værre for miljøet end fiat-valutaer på grund af mængden af energi, der bruges til hver transaktion. Der er dog voksende bevis for, at bitcoin og andre cryptocurrencies kan hjælpe med at sænke vores carbon footprint. Der er nye bitcoin minedrift tilgange, der kan sænke sit carbon footprint.

Hvis du er en miljøvenlig forbruger, der er interesseret i at investere i bitcoin og andre cryptocurrencies, så er du nødt til at tage de rigtige skridt. Du skal forstå, hvordan du investerer i det klogt og minimerer energiforbruget for at reducere dit kulstofaftryk.

Der har været en nuværende dille på kryptomarkedet. Du kan købe og sælge online varer og tjenester med blot et par klik. Hvis du finder cryptocurrency fascinerende og ønsker at lære om Bitcoin, kan du begynde at bruge betroede Bitcoin køb og salg platforme, såsom Pay Depot. Bortset fra det har vi udarbejdet en guide til dig, før du kommer i gang med din første Bitcoin oplevelse. Du skal også bruge vedvarende energi, hvis du vil reducere din indvirkning på miljøet.

Hvilke Miljøvenlige Forbrugere Skal Forstå Om Bitcoin
Med sin popularitet på internettet har du måske hørt Bitcoin meget. Bitcoin er en digital valuta, der bruges online og endda i fysiske butikker. Bitcoin tegner sig for kontanter uden at trække sig tilbage. Du kan blot overføre penge fra din Bitcoin konto. Du kan endda investere i aktiemarkedet ved hjælp af din Bitcoin-konto.

5 Ting At Vide, Før Du Investerer I BitCoin
For at starte med Bitcoin skal du kende følgende:

1. Bitcoin Er En Decentraliseret Virtuel Valuta
Bitcoin er en bankfri metode til digital valuta. Cryptocurrency bruger Soft .are, netværk og applikationer til sine transaktioner. Fraværet af tredjepartsinstitutioner som banker giver mulighed for gennemsigtighed i udvekslinger for forskellige parter og de involverede oversættelsessatser.

Du kan forvente, at du ikke vil have nogen tredjepartsadministratorer til dine transaktioner, når du bruger Bitcoin. I stedet bruger du en distribueret hovedbog kendt som en blockchain. Du vil ikke have nogen formidlere, hvor transaktionsgebyrer koster højere.

2. Hvad du skal investere
Du skal have en udveksling og en virtuel tegnebog. Udvekslinger er, hvor du vil købe, sælge og holde din BTC, mens den virtuelle tegnebog er, hvor du vil gemme den valuta, du har købt.

Udvekslinger er dine one-stop køb og salg platforme. Det ville være bedst, hvis du besluttede, hvor du gerne vil købe dit første køb af Bitcoin. Din veksler vil være som din mellemmand i at have cryptocurrency. Vær opmærksom på, at Bitcoin ikke har et officielt udvekslingscenter. Du kan vælge mellem forskellige virksomheder. Du skal gøre en ekstra indsats for at søge på din vekslers siteebsted for at vide, om de er troværdige og pålidelige.

Virtuelle tegnebøger er, hvor du vil gemme din cryptocurrency, når du køber den. Du har to muligheder i opbevaring af din Bitcoin: en varm eller kold tegnebog. En varm tegnebog er en online tegnebog, der anbefales til små køb. På den anden side er en kold tegnebog en offline tegnebog, der har fysisk opbevaring til dine digitale mønter. Kolde tegnebøger anbefales til store køb.

3. Bitcoin Er Uforudsigelig
Prisværdien af BTC ændres fra tid til anden. Du kan ikke forvente, at din lagrede beløb vil forblive den samme eller gå op. Tendensen er ret uforudsigelig. Du skal være klar til at miste de penge, du investerede.

Dens udvikler undersøger løbende Bitcoin. Valutaen udvides stadig for at give den bedste oplevelse til alle sine brugere. Du kan ikke forudse, at det vil være den perfekte valuta endnu. Du kan stadig støde på problemer med gebyrer, bekræftelser og andre problemer. Det ville være bedst, hvis du forberedt dig selv for eventuelle resultater i at investere. Det ville være bedst, hvis du konsulterer en teknisk ekspert på Bitcoin for at lære mere om det.

4. Transaktioner Er Irreversible
Når du investerer i BTC og bruger den til at købe varer og tjenester, er der ingen pengene tilbage garanti. Du kan kun refundere pengene, når den person eller virksomhed, der modtager midlerne, tillader dig at give dem tilbage. Du skal være forsigtig med at købe produkter og lagre online. Sørg for, at du har tillid til den eller de virksomheder, du har transaktioner med inden for den digitale verden.

Lande anerkender ikke Bitcoin som en Officiel valuta. De fleste transaktioner er stadig under banker eller kontantbetalinger. Du skal være forsigtig med svindel, der kræver skattebetalinger og andre offentlige gebyrer. Du får måske ikke dine penge tilbage. Så tænk to gange og undersøg hvilke arrangementer du tillader at bruge Bitcoin.

5. Administration Af Din Konto
Bitcoin er ikke anonym. Alle transaktioner offentliggøres med sin gennemsigtighedsfunktion. Nøgleidentifikatoren for hver enkelt person er dog ikke dine personlige oplysninger. Du skal være forsigtig med at dele din identifikation.

Selvom du måske frygter, at andre brugere kan bruge din BTC, har du måske mindre at bekymre dig om, da Bitcoin har en bekræftelsesperiode, og du kan have en totrinsgodkendelse til dine transaktioner. Alligevel ville det hjælpe, hvis du stadig var årvågen og har god praksis for at holde dine penge sikre.

Brug vedvarende energi til at drive dine Bitcoin-køb
Der er nogle måder, du kan minimere dit carbon footprint, mens du investerer i bitcoin. En mulighed er at overveje at bruge vedvarende energi, hvis du minedrift bitcoin eller blot driver din computer til at foretage køb.

Husk, at du kun kan gøre så meget for at sænke dit carbon footprint på din ende som en bitcoin investor. Det meste af carbon footprint er skabt på den del af blockchain netværk. Du vil dog være i stand til at gøre din del ved at bruge vedvarende energi, når det er muligt.

Din første oplevelse nogensinde med at investere i Bitcoin som en miljøvenlig kunde
Der er nogle stærke argumenter for at investere i bitcoin som en miljøvenlig kunde. Investering i Bitcoin er ret skræmmende, men mange mennesker begynder at investere i cryptocurrency. Ifølge investorer ser de BTC som den fremtidige valuta, som alle vil bruge. Endnu, det ville hjælpe, hvis du stadig var forsigtig, før du køber og investerer. Det ville være bedst at undersøge, hvordan du kan bruge og sikkert gemme Bitcoin for at undgå at miste alle dine penge og få en masse overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top