Miljøvenlig levende er blevet meget vigtigere for mange mennesker i de seneste år. En meningsmåling fra Good Housekeeping fandt, at 73% af de britiske borgere ønsker at forlade miljøet på et bedre sted.

Men ikke alle ved, hvilke skridt de skal tage for at hjælpe miljøet. Der er en masse ting, du skal gøre, når du ønsker at være en miljøvenlig forbruger. Du skal gøre det til en prioritet at reducere dit energiforbrug så meget som muligt.

Hjem, hospitaler, detailvirksomheder, kommercielle selskaber, og mere er afhængige af generatorer som en form for backup magt. Mens du måske håber, at din netudbyder aldrig vil forlade dig uden elektricitet, er strømafbrydelser mere almindelige, end du måske tror.

Selvom bærbare generatorer muligvis ikke er den grønneste energitype, der er tilgængelig, er nogle bestemt bedre end andre. Du kan også tage nogle skridt for at få dem til at køre mere effektivt. Sådan kan du købe den mest effektive bærbare generator til dit hjem eller din virksomhed:

Overvej Brændstoftypen
Ud af hele spektret af bærbare generatorer er ben .in og diesel blandt de mest almindelige. Du kan også købe naturgasgeneratorer, men disse typer er mindre populære. Hvis du kaster op mellem ben .in og diesel, kan du undre dig over, hvilken mulighed der er den mest effektive.

Dieselgeneratorer er bestemt mere brændstofeffektive, men diesel kan også koste mere end ben .in. Som et resultat kan du muligvis ikke bemærke nogen monetære besparelser, medmindre du konsekvent bruger din generator dag ind, dag ud.

Ud over de finansielle faktorer kan anvendelseshyppigheden også spille en rolle i beslutningsprocessen. For eksempel kører dieselgeneratorer bedre, hvis de bruges ofte, men Ben .ingeneratorer kører varmere.

Tænk På Størrelse
Et hurtigt kig på det bærbare generatorområde online, og du vil se, at der er snesevis af potentielle muligheder. Det er ikke altid let at fortælle, hvilken der passer bedst til dine behov baseret på deres størrelse.

Typisk kan du udføre en matematisk ligning for at bestemme den mindste watatt, din generator har brug for. Tag den samlede løbende watatt på det eller de apparater, du vil tænde, og tilføj de højeste ekstra start watatt. Svaret vil fortælle dig det mindste antal .att, din generator har brug for.

For eksempel vil et TV med 150 løbende runningatt og ingen start watatt kræve en generator med mindst 150 150att for at drive dette enkelt apparat, baseret på denne ligning:

150 +att + 0 start watatt = 150 minimum watatt

Kig efter en ensretter
Nogle af de nyeste generatorer, der har ramt markedet i de senere år, er kommet med ensrettere. Hvis du nogensinde har haft din computer forvandlet til e-affald ved at tænde det på en generator, dette er komponenten for dig.

Ensrettere forvandler elektriske udgange til glatte sinusbølger for at drive dine følsomme apparater og udstyr som bærbare computere. Spørg enhver generator sælger, og de vil også sige, at generatorer med ensrettere ofte kan være mere effektive end dem uden dem.

Vær opmærksom på emissioner
Vores kuldio .idemissioner er et stort problem, med det volumen, Vi frigiver, vokser hurtigt. Når du forsøger at købe den mest effektive bærbare generator, kan det være værd at holde dette i tankerne.

Heldigvis produceres nogle af de nyeste generatortyper med emissioner i tankerne. De brænder renere end nogensinde før og er designet til at overholde mange føderale, statslige og lokale regler.

Før du køber, hvad du mener vil være den bedste bærbare generator til dit hjem eller virksomhed, spørge sælger om emissioner og deres egnethed til din nuværende by eller stat.

Bærbare generatorer er nødvendige elproducenter i nødsituationer. De kan også være meget hjælpsomme på arbejdssteder og på campingture. Når tiden kommer til at opgradere din, lad effektivitet faktor i din beslutning. Du kan blive overrasket over, hvor langt teknologien er kommet.

Tag de rigtige skridt til at sænke Carbon Footprint af din bærbare Generator
Der er en masse ting, du kan gøre for at sænke din carbon footprint som en miljøvenlig forbruger. Et af de vigtigste trin, hvis man finder måder at bruge mindre energi på. Dette inkluderer brug af bærbare generatorer, der er miljøvenlige. De tips, der er skitseret ovenfor, skal være en god start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top