Klimaændringer er helt klart et eskalerende problem, der truer stabiliteten af menneskeheden og andet liv på jorden. Desværre er mange mennesker stadig tilbageholdende med at tro, at der er en global opvarmningskrise. USA er det land med det højeste antal klimabenægtere. Dette er meget bekymrende, da det har de største kulstofemissioner pr. En undersøgelse fra YouGov fandt, at 15% af amerikanerne ikke mener, at klimaændringer er en reel trussel. Andre meningsmålinger har vist lignende tal så højt som 18%.

Nogle mennesker er så indoktrinerede med klimabenægtende propaganda, at der ikke er nogen chance for, at du nogensinde kommer igennem dem. Men nogle mennesker kan være åbne for at skifte mening, hvis de ser fakta.

Du kan prøve at oprette et papir om klimaændringer med det primære mål at konvertere skeptikere. Det lyder måske som en uoverstigelig udfordring. Det kan dog fungere, hvis du nærmer dig det korrekt.

Det vil dog ikke være en let virksomhed. Du bliver nødt til at vide, hvordan du præsenterer dit argument korrekt. Du kan bruge professionelle præsentationstjenester, men du kan muligvis argumentere ved at skrive dit eget papir.

Her er nogle tip til at skrive et papir om klimaændringer, der kunne komme igennem til klimabenægtere.

Bly off fokus på fælles værdier snarere end hårde data
De fleste mennesker tror, at den bedste måde at overbevise skeptikere om ethvert fænomen er at tale meget om forskningen. Desværre fungerer denne tilgang normalt ikke for godt i den virkelige verden. Dette gælder især, når du forsøger at overbevise nogen om noget så kontroversielt som klimaændringer. Du bliver nødt til i sidste ende at tale om forskningen, men bør først gøre en følelsesmæssig appel.

Katherine Hayhoe er klimavidenskabsprofessor ved university of Te .as. Som evangelisk kristen er hun en usandsynlig ekspert, der går ind for kampen mod klimaændringer. Hun har fundet ud af, at den bedste måde at appellere til klimabenægtere er ved at finde fælles grund.

Hayhoe og andre evangeliske kristne har fundet det bedst at appellere til dem, der deler deres tro leg understreger, at en tro på klima videnskab ikke modsiger deres religiøse læresætninger. Dette kan være en vigtig ting at fokusere på, fordi mange religiøse mennesker mener, at tro på Gud og klimaændringer er uforenelige.

Der er andre moralske argumenter, der kan gøres så godt. Du kan prøve at fokusere på behovet for at tackle klimaændringer ved at understrege den indflydelse, det vil have på deres børns liv og andet liv på jorden.

Mennesker, der benægter eksistensen af klimaændringer, gør det ofte af følelsesmæssige grunde. Det er lettere at komme igennem til dem ved at adressere disse typer følelser.

Udvikle en nuanceret forståelse af de misforståelser, som du har til hensigt at tale om
Mange mennesker klumper alle klimaskeptikere i de samme kategorier. Problemet med dette er, at det er let at udvikle en unøjagtig forståelse af deres sande synspunkter.

Du vil ikke være i stand til at debunk deres synspunkter, hvis du argumenterer mod en stra .man. Du ønsker at få en mere grundig forståelse af deres tro, før du begynder at udfordre dem.

En ting, du skal huske på, er, at ikke alle klimaskeptikere helt ikke tror på eksistensen af klimaændringer. Nogle af dem mener, at klimaændringer er reelle, men tror ikke, at mennesker er ansvarlige for det. De mener, at jorden naturligt opvarmes på grund af udsving i solbølger.

Du vil være mere succesfuld til at bekæmpe unøjagtige synspunkter, hvis du har en bedre forståelse af, hvad de er. Du vil gerne overveje detaljerne i deres synspunkter.

Bliv ikke for Teknisk med dine forklaringer
Du bliver nødt til at præsentere nogle data for at prøve at overbevise folk om, at klimaændringer er reelle. Du skal dog præsentere dataene på en måde, der er så let at fordøje som muligt.

Du ønsker ikke at bruge de mest tekniske termer, hvis en lettere forklaring er tilgængelig. Den gennemsnitlige klimaskeptiker er ikke den mest videnskabeligt sofistikerede læser. De bliver nødt til at se argumenter, der er enkle at forstå.

Skriv et klimaændringsdokument, der vil overbevise skeptikere
Klimaskeptikere er ikke de nemmeste mennesker at overbevise om at skifte mening. Den gode nyhed er, at der er måder at skabe et papir, der kan komme igennem til dem. Du vil tage lidt tid til håndværk dit papir omhyggeligt, hvis du håber at ændre deres synspunkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top