En første generations studerende opnåede for nylig sin drøm om at blive optaget på Yale University på et fuldt stipendium med støtte fra Derek Jeters Turn 2 Foundation.

Da Michaell Santos først lærte om Turn 2 Foundation og dets Jeters Leaders-program, der fremmer akademisk præstation, sund livsstil, lederudvikling og social forandring blandt gymnasieelever, han vidste, at han skulle være en del af det. Santos ansøgte og blev accepteret i det fireårige program på sit førsteårsår i gymnasiet, og fortsatte med at opleve forskellige berigende initiativer, herunder samfundstjenesteprojekter, nationale ungdomsledelseskonferencer, karriereopbygningsværksteder, college ture og mere-oplevelser, som Santos sagde, forvandlede sin gymnasiekarriere og inspirerede ham til at bestemme en vej for sin fremtid.

Da han forbereder sig på at gå på gymnasiet om en måned og blive den første i sin familie til at gå på college, han er ivrig efter at studere statskundskab ved Yale University om efteråret og er fokuseret på sit næste mål: at forfølge en karriere, der gør det muligt for ham at gennemføre politikker og ændringer, der vil påvirke hans Highbridge-samfund positivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top