Efter et tredje skoleår forstyrret af pandemien, Ny York-statsembedsmænd ønsker at give studerende lettere mulighed for at appellere svigtende scoringer på Regents-eksamener, starter i foråret til slutningen af næste skoleår.

Studerende skal nu tjene en 65 eller højere for at bestå Regents eksamener, som er forpligtet til at tjene en high school diploma. Men studerende kunne appellere scoringer på 50-64, hvis de passerer det relaterede kursus under et forslag, der forventes at komme for statens bestyrelse tirsdag. Hvis godkendt, ændringen træder i kraft med det samme, sandsynligvis giver flere studerende mulighed for at opfylde kandidatkravene.

Ændringerne er beregnet til at blødgøre det slag, COVID har haft på skoler i hele staten i år, og ville markere det tredje år i træk, at embedsmænd har ændret regler omkring ny Yorks afgangseksamen i gymnasiet. Pandemien har ” fortsat haft negative virkninger på studerende og skoler,” og denne instruktion har “varieret betydeligt på tværs af staten,” skrev statslige embedsmænd i et notat om de foreslåede ændringer.

Ny York nærmer sig et” højt alarmniveau ” for COVID med hospitalsindlæggelser stigende, og det er muligt, at skoler kunne se endnu en stor forstyrrelse af studerendes og personalets deltagelse. Under Omicron-varianten stiger efter vinterpausen, sager skyrocket blandt studerende og personale i nye skoler, forstyrrer skolegang og efterlader børn derhjemme med lidt eller ingen instruktion.

Mens fremmøde forbedret efter denne bølge, kronisk fravær i Ny York City kunne nå de værste niveauer siden mindst 2000, hvis fremmøde satser ikke forbedres.

De midlertidige ændringer, der foreslås mandag, gør det betydeligt lettere for studerende at appellere svigtende score. Det kan i sidste ende bidrage til endnu en gang at øge statens gradueringsgrad, som var stigende før pandemien, men er fortsat med at stige, da regenter er blevet annulleret eller afkoblet fra gradueringskravene.

I øjeblikket kan studerende appellere svigtende score på 60-64, med nogle undtagelser for studerende, der lærer engelsk som et nyt sprog og studerende med handicap. Men der er en række andre begrænsninger: studerende kan kun appellere en score, hvis de har undladt eksamen mindst to gange, har bestået det relaterede kursus, har modtaget ekstra akademisk hjælp i emnet, og anbefales til en undtagelse af en lærer eller afdelingsformand. Studerende kan kun appellere scoringer på to af deres fem Regents eksamener, der kræves for at opgradere. Under forslaget, studerende skal bestå det relaterede kursus, men behøver ikke at opfylde nogen af disse andre krav gennem næste skoleår. Deres forælder eller værge, imidlertid, kan afvise en indrømmet appel, hvis de ønsker, at den studerende skal modtage mere instruktion.

Regents eksamener har været et længe debatteret emne i Ny York, en af omkring et dusin stater, der administrerer en high school udgangseksamen. Statens embedsmænd genovervejer eksamenens rolle og vil lancere et pilotprogram, der ser på nye måder at tjene et eksamensbevis på. I de senere år har regenterne gjort det lettere at opfylde eksamenskravene ved at godkende flere veje til eksamen og sænke den score, der er nødvendig for en appel.

Dette vil være det tredje skoleår, hvor statsembedsmænd har finjusteret regler om Regents-eksamener som svar på pandemien. Statlige embedsmænd annullerede eksamenerne, da pandemien først ramte i skoleåret 2019-2020. I skoleåret 2020-2021 var studerende ikke forpligtet til at bestå eksamener for at opgradere, som de i øjeblikket er, og de fleste Regents-eksamener blev annulleret. Januar eksamener blev aflyst i år under omicron surge.

Regent Roger Tilles, der repræsenterer Long Island, kritiserede afdelingens beslutning om at fortsætte med eksamenerne i år og sagde, at de “vrider sig som en kringle” for at få eksamenerne til at fungere i stedet for at genoverveje, hvordan de administreres i år.

“Næsten alt på Long Island bliver forstyrret ret drastisk, og jeg har talt med en række skoleinspektører, og deres antal er meget høje af børn, der er ude af skolen lige nu, og jeg synes, vi burde revurdere, hvordan vi genadministrerer regenterne,” sagde Tilles.

På spørgsmålet om, hvorfor staten ikke i stedet fjernede eksamenerne som eksamenskrav, pegede en talsmand på forslagets notat, der sagde, at eksamenerne er vigtige “som en af flere mål for studerendes præstation i skoleåret 2021-2022.”Testene kan hjælpe med at afgøre, om eleverne opnår statslige læringsstandarder, sagde notatet, og hjælpe statslige embedsmænd med at bestemme skridt “for at fremme egenkapital og forbedre uddannelsesmulighederne.”

Men årtiers forskning viser, at disse eksamener ikke er bedre-forbered eleverne på livet efter gymnasiet og kan faktisk skade elever af farve fra lavindkomstfamilier.

En gymnasieleder i Brooklyn sagde, at han forventede, at staten ville udvide sikkerhedsnetmulighederne for studerende i år, da antallet af kronisk fravær er steget, og COVID fortsat har forstyrret undervisningen med mange studerende og personale, der er tvunget til at isolere sig derhjemme.

Men rektor, der anmodede om anonymitet for at tale frit, satte spørgsmålstegn ved beslutningen om at gøre eksamenerne lettere at bestå i stedet for at annullere dem.

“Bredden af det testede materiale er så stor, at enhver lærer, der underviser regenter, føler det indholdstryk i de bedste tider,” sagde rektor. “I år er så mange studerende ude så mange dage, crunchen bliver forværret.”

Selvom eksamenerne bliver lettere at bestå, studerende står stadig over for pres for at score langt over en 50, da lave Regents-scoringer typisk vises på studerendes udskrifter, sagde rektor.

“Ud over alle de traumer og udfordringer, de har været igennem de sidste to år, er jeg ikke sikker på, hvad staten håber at opnå ved at have Regents eksamener overhovedet,” tilføjede han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top