Du kan arbejde for eller køre en miljøvenlig virksomhed, men det betyder ikke, at du ikke kan investere i ny teknologi. Faktisk gør miljøvenlige virksomheder ofte investering i ny teknologi til en enorm prioritet, fordi teknologi kan hjælpe med at reducere dit kulstofaftryk.

Mange miljøvenlige virksomheder har forretningsmodeller baseret på e-mail. Desværre, da teknologien er fejlbar, er det vigtigt at bruge det effektivt. Et spørgsmål, som grønne iværksættere og medarbejdere hos miljøvenlige virksomheder skal være forberedt på, er at skulle slå e-mail-adresser op.

Vigtigheden af at finde e-mail-adresser, når du kører en grøn virksomhed
Har du nogensinde haft den oplevelse-du sidder i din kontorstol, bærbar computer foran dig, klar til at starte den forretnings-e-mail, som din chef sagde var utroligt presserende og måtte gå ud i dag? Men hvad var klientens e-mail-adresse? Du kan ringe til chefen og spørge dem om det, men chancerne er, at de allerede har forladt kontoret. Nej, bedre at håndtere dette selv.

Disse ting sker for miljøvenlige virksomheder, der bruger e-mail regelmæssigt. Vi glemmer undertiden små detaljer såsom navne, adresser eller e-mails. Ingen grund til panik; der er en løsning. E-mail finders! Det er rigtigt, ikke længere vil vi være slaver til vores forbigående hukommelse for uvæsentlige detaljer. Lad os fortælle dig noget om e-mail-findere for at lette stresset, mens du driver en grøn virksomhed.

Hvad er E-mail-findere?
E-mail finders er fantastiske værktøjer, der lader dig finde en tabt eller glemt e-mail overalt på internettet. Det er rigtigt! Hvor som helst! Som de siger, hvis det har været på internettet en gang, vil det sandsynligvis stadig være der. E-mail finders analyserer HTML-weebsider og finder de data, du har brug for. Alt du behøver er navnet på en person eller navnet på virksomheden for at komme i gang. Men hvordan fungerer e-mail-findere nøjagtigt? De gætter! Du læser rigtigt; de gætter på, hvad personens eller virksomhedens e-mail ville være baseret på en algoritme og et navn. Når folk eller virksomheder opretter professionelle e-mails, forsøger de at holde sig til det, der er let at læse og huske. ([email protected], [email protected] osv.)

På hvilke måder kan jeg bruge e-mail Finders?
Udover at finde en tabt e-mail, kan finderne finde værdifulde virksomheds-e-mails, så du kan vokse din virksomhed. At have en større portefølje af forretningskontakter giver dig mulighed for at vokse din marketingdatabase. Uden den rigtige e-mail-adresse kan du nemt ende med at få din professionelle e-mail sortlistet eller endda blokeret, mens du prøver at ‘gætte’ den rigtige persons info. Dette betyder, at selvom du formår at finde den, du vil kontakte, modtager de ikke din e-mail. Når du prøver at vokse din virksomhed, er det ikke nok at stole på SEO eller mund til mund – du skal bruge noget albue fedt. Men rolig, din indsats er minimal. E-mail finders har over 90% succesrate, og de arbejder super-hurtigt, også. Nedenfor kan du læse om flere af de bedste e-mail-findere, vi formåede at finde. Bare rolig; vi har undersøgt svindlerne og fokuseret på soft .are, der har høje godkendelsesvurderinger.

Bedste E-Mail Finder Soft andare og udvidelser til miljøvenlige virksomheder
Hvis du kører en miljøvenlig virksomhed, der er afhængig af multi-channel marketing, skal du sørge for, at du investerer i de rigtige e-mail-værktøjer. Her er nogle e-mail finder applikationer, som grønne iværksættere kan finde værd.

Snov.io
Snov.io sloganet siger: ‘flere kundeemner. Mere salg. Flere indtægter, ‘ hvilket er en temmelig præcis skildring af deres tjenester. Uanset om du er en marketingmedarbejder, en lille virksomhed udøvende, eller en personalekonsulent, Snov.io har en stor succesrate på at finde svære at finde e-mails. Så meget kan opnås med deres kasse med Business essentials. Snov.io er en Chrome-udvidelse. Det betyder, at der ikke er nogen soft .areinstallation. Det er allerede en bonus. Nogle mindre velrenommerede e-mail-findere kunne forsøge at installere ondsindet Mal .are eller nøglefindingssoft .are på din computer. Med Snov.io der er ingen sådan bekymring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top