Et stigende antal husejere investerer kraftigt i solenergi i disse dage. Boligmarkedet for solenergi vokser med en fantastisk hastighed på 16% om året.

Solenergi involverer konvertering af energi fra sollys til elektricitet ved hjælp af solcellepaneler. Du kan skifte dit hjem til solenergi for at få adgang til fantastiske fordele og besparelser.

Der er mange store fordele ved solenergi, hvorfor den vokser især hurtigt i lande som Sverige. Her er 6 økonomiske fordele ved soldrevne hjem:

1. spare
Som vi tidligere skrev, kan du nemt spare penge ved at oprette et soldrevet hjem. Dette er faktisk en af de mest tiltalende ting om solenergi for mange mennesker.

Solenergi tilbyder massive månedlige besparelser ved effektivt at reducere din elregning ved hjælp af en proces kaldet nettomåling. Nettomåling er et faktureringssystem, der bruges til at kreditere ejere af solenergisystemer for den elektricitet, de bidrager til nettet. I det væsentlige skaber et solenergisystem konstant elektricitet i dagslys, hvilket normalt forårsager et overskud af energi, hvilket fører til, at din ubrugte, ekstra elektricitet leveres til elnettet.

Den elektricitet, du tilføjer til nettet, betales af forsyningsselskabet, der vises som solkreditter på din månedlige elregning, som trækkes fra dine samlede udgifter.

Solenergi udnytter fri energi fra solen, hvilket betyder, at din genererede elektricitet koster dig næsten ingenting. Jo mere elektricitet du bidrager med, jo flere solkreditter tjener du, hvilket reducerer dine udgifter markant. I gennemsnit kan du spare mellem $ 10,000 og $ 30,000 i løbet af dit solenergisystems levetid.

2. Modtager Skatteincitamenter
Modtag fantastiske skatteincitamenter ved at installere et solenergisystem.

Installationsomkostninger for solenergi systemer afhænger af systemets størrelse, generelt koster mellem $ 15,000 til $ 25,000 for systemer, der dækker et hjem hele energiforbruget. Bestem dit systems omkostninger og størrelse ved at beregne, hvor mange kilo .att-timers strøm der er behov for til at drive dit hjem.

Installation af et solenergisystem er vigtigt for at få adgang til skattefordele. Primært, solenergi system ejere modtager investment ta.credit (ITC), ellers kendt som federal solar ta. credit. 26% af dine installationsomkostninger fra dine føderale skatter, hvilket minimerer dine forhåndsudgifter. Andre skatteincitamenter og rabatter findes afhængigt af din placering, så forskning for at opdage andre økonomiske besparelser, du kvalificerer dig til.

3. Giver Langsigtet Værdi
Solenergi systemer giver langsigtet værdi for husejere.

Hvis du bruger tusindvis af dollars på et system til magten hele dit hjem, skal du forstå, hvor længe din solpaneler vil vare. Solenergisystemer forventes at vare i gennemsnit 25 Til 30 år.

Heldigvis, solenergi systemer kan fungere meget længere baseret på systemets nedbrydning Sats. Generelt har solpaneler en årlig gennemsnitlig nedbrydningshastighed på 0.5%, hvilket betyder, at dit system stadig fungerer med omkring 88% kapacitet efter din 25-års garanti.

4. Øger Ejendomsværdien
Forøg dit hjem værdi ved at tilføje et solenergi system til din ejendom.

Solenergi systemer ses som værdifulde opgraderinger af boligkøbere, svarende til en opdateret køkken. Lejlighedsvis har boligkøbere været villige til at betale en præmie på $15,000 for boliger med solenergisystemer. Normalt, solenergi systemer anslås at øge et hjem værdi af $ 20 for hver $ 1 reduktion i årlige regninger, held forbedre dit hjem værd.

5. Garanterer et renere miljø
Solenergi systemer fremme og garantere et renere miljø.

Traditionelle former for elektricitet, specifikt fossile brændstoffer, udsender kuldio .id og andre skadelige gasser i atmosfæren, hvilket fører til større forurening og global opvarmning. Også, fossile brændstoffer, såsom kul eller naturgas, er begrænsede kilder, hvilket betyder, at forsyningen gradvist mindskes, indtil den til sidst løber tør.

Solenergi tilbyder en grønnere alternativ til effektivt at reducere dit hjem carbon footprint. Solenergi er en naturligt genopfyldt og uudtømmelig ressource produceret uden at frigive forurenende stoffer for at bremse klimaændringerne. Regeringen bruger millioner af dollars til at bekæmpe klimaændringer hvert år. Skift dit hjem til solenergi til drastisk at forbedre miljøet og garantere en bedre fremtid.

6. Tilbyder Billige Alternativer
Opret et soldrevet hjem ved at gennemgå billige alternativer.

Community solar er et glimrende alternativ til at modtage solenergi. Community solar involverer en tredjepart, der installerer adskillige solcellepaneler i et bestemt område. Solenergi genereret leveres til nettet og distribueres til samfundet af elselskabet. Medlemmer af samfundet er i stand til at få adgang til solenergi ved blot at abonnere på tjenesten. Fordelene ved at vælge community solar inkluderer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top