Mens gårde anses for nyttige i den økonomiske udvikling i et land, desværre, traditionelle landbrugsteknikker har flere ulemper. Der er tendenser, hvor det ofte producerer store mængder giftige gødninger og kemiske pesticider, som igen har negative virkninger på jorden, vandet og endda på klimaet. Det kan endda bidrage til den globale opvarmning, der opleves over hele planeten. Hvis det er tilfældet, vil miljøet gradvist blive ødelagt, og det ville være umuligt for landmændene at gennemføre deres arbejde.

Imidlertid har innovative landmænd og forskere besluttet at indføre et andet landbrugssystem, der er mere bæredygtigt og miljøvenligt. Der er nu måder, hvordan du som landmand kan forfølge dette levebrød, samtidig med at du minimerer eller forhindrer miljøskader. Dette ville ikke koste dig en enkelt cent, og resultaterne ville helt sikkert være meget givende.

1. Vælg de rigtige værktøjer og udstyr
Husk, at det udstyr, du bruger, skal bygges til at vare. At vælge det rigtige landbrugsværktøj er integreret i at holde et bæredygtigt landbrug, fordi det reducerer affald og effektivt giver dig mere omkostningseffektivt og mindre besvær. Det anbefales stærkt at kun skifte udstyr, hvis det er til opgradering, eller hvis det er beskadiget og ikke længere kan repareres.

Hvis det stadig arbejder og er muligt, udnytte det uanset hvor gammel det er, da dette er en stor hjælp til at forhindre ny fremstilling af udstyr. Sørg for regelmæssigt at desinficere og rengøre det grundigt, så det ikke medfører nogen farer eller producerer invasive arter, der kan være ødelæggende for afgrøder.

Bortset fra udstyr eller maskiner, en måde at gøre gårde miljøvenlige er at være opmærksomme på de byggematerialer, som du vil bruge i bygningskonstruktioner. Ikke blot fokusere på den prisseddel. Ikke alle overkommelige materialer er af høj kvalitet. Vælg altid materialer, der er holdbare og kan modstå slid. For eksempel, hvis du er vant til at bruge kulstofstål i opbygningen af en gård struktur, men du har bemærket, at det bliver rust nemt, derefter vælge landbrug stål bygninger bygget til at vare.

2. Plantedække Afgrøde
Dækafgrøder er de planter, du dyrker, ikke med det formål at høste dem, men snarere blot at dække jorden. Dækafgrøder tilbyder stor hjælp til håndtering af jorderosion, jordkvalitet, frugtbarhed, skadedyr, ukrudt, sygdomme, vand, dyreliv og den samlede biodiversitet på en bestemt gård. Landbrugsundersøgelser har også afsløret, at det hjælper med tilsætning af organisk stof til Jorden, tiltrækker de rigtige pollinatorer, øger afgrødeudbyttet og forbedrer afgrødediversiteten.

Deres tilstedeværelse ville også bidrage til afgrødens modstandsdygtighed i løbet af La Ni .a og El ni .o sæsoner. Ved at indarbejde efterafgrøder i din gård, skal du først identificere dit formål i første omgang. Ønsker du at dyrke sådanne planter for at forhindre jorderosion? At fugte jorden? Eller at give ukrudtsbekæmpelse? Den type dækafgrøde, du skal plante, afhænger af, hvilket mål du sigter mod at opnå.

3. Overplant ikke Landskaber
Overplantede Landskaber forhindrer forskellige afgrøder på gården. Du skal være opmærksom på, at variation er nyttigt og skal overvejes i landbruget. Overplantning kan producere sygdom og endda forurene de næringsstoffer, der absorberes af planterne og jorden. Du kan løse dette problem ved at plante en bred vifte af afgrøder, der tiltrækker den rigtige slags insekter, der ikke vil overta.jorden.

Bæredygtigt landbrug anerkender tilstedeværelsen og betydningen af de mindre dyrkede områder, da disse hjælper med at kontrollere erosion, næringsstofafstrømning og fremme biodiversitet. Bortset fra dette, at have en bred vifte af afgrøder i et landskab er ikke bare miljøvenlige men virkelig tilfredsstillende at se på.

4. Rotere Afgrøder
At dyrke de samme afgrøder gentagne gange på samme sted årligt kan være praktisk for dig; det vil dog have en negativ indvirkning på din gårds langsigtede sundhed i det lange løb. Du skal ikke bare plante en række afgrøder i et landskab, men du skal også sørge for at rotere dens positioner. Dette vil hjælpe med at fremme sundere jord og styrke skadedyrsbekæmpelse, især de skadedyr, der trives i en afgrøde og dør i en anden.

Der er det, du kalder intercropping, hvor du kan plante to slags afgrøder på samme tid i det samme område. Dette vil fremme biodiversiteten i en gård, som i sidste ende vil hjælpe miljøet og forhindre sådanne destruktive hændelser. Intercropping giver dig også mulighed for at designe dine landskaber på en meget mere rig og fysisk tiltalende måde. Æstetisk tiltalende og miljøvenlig på samme tid.

Endelige Tanker
Selvom det er fristende at bare overholde det traditionelle landbrugssystem på grund af dine levevilkår, skal du bare huske, at det at gøre det på en miljøvenlig måde også er for dig og for fremtidige generationer. Som du kan se, kræver det bare, at du justerer din rutine lidt og ikke kræver total ændring, så alt hvad du skal gøre er at omstrukturere din landbrugsstrategi. Når alt kommer til alt, vil vigtigheden af bæredygtighed give dig en sund afgrøde, som du konsekvent kan høste i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top