Hvis du har en lille til mellemstor virksomhed, kan du undre dig over, hvordan du kan gøre det mere miljøvenligt. Der er mange forskellige måder, hvorpå virksomheden skaber et fodaftryk. Men den gode nyhed er, at der er mange forskellige måder at reducere din virksomheds carbon footprint og være en grønnere virksomhed samlet. Den mest effektive tilgang til mere bæredygtig forretning er gennem den teknologi, din virksomhed bruger. Med andre ord, Din det!

Techquartersuarters, en IT-virksomhed fra London, talte om nogle af de måder, hvorpå det spiller en meget vigtig rolle i at holde en virksomheds energifodaftryk nede:

“Når du tænker på al den Hard .are, du bruger som virksomhed – dine stationære pc’ er, bærbare computere, printere, måske endda servere afhængigt af din størrelse. Disse bidrager alle til dit energiforbrug.”

Så hvad er nogle af de ændringer, en virksomhed kan gøre med hensyn til deres teknologi, for at blive en mere energieffektiv virksomhed?

Går Fjernbetjening
“Mange virksomheder har fundet ud af, at de kan levere deres tjenester eksternt” siger Techquartersuarters. “Det har bestemt vist sig at være den mere bæredygtige mulighed.”

Først og fremmest, og måske mest åbenlyst, hvis du er en fjernvirksomhed, har du ikke et kontor, som du har brug for at køre. Du behøver ikke at bekymre dig om at køre apparater som kaffemaskiner, køleskabe eller mikrobølger, som kræver betydelige mængder energi. Du sparer den energi, der bruges til at opvarme kontoret om vinteren. For det andet, at gå afsides også betyder, at du kan flytte din forretning op i skyen; det betyder, at slippe af med servere og andre maskiner, der er dedikeret til at køre dit netværk – alle dit lokale netværk, hardware kan erstattes af skalerbare, energieffektive cloud hosting.

Gå Papirløse
Det er nemmere end nogensinde at gå papirløse som en virksomhed i disse dage. Tag for eksempel Microsoft 365-pakken med applikationer. Med dette har du Microsoft Wordord, hvilket sandsynligvis er, hvor de fleste mennesker producerer deres dokumenter. Men i stedet for at udskrive disse dokumenter ud for at give til en kollega, kan du blot dele det til dem gennem OneDrive eller SharePoint; og hvis et dokument skal gennemgå, og derefter skal der foretages ændringer i det, hvorfor udskrive det overhovedet? Dokumentet kan gennemgås online og redigeres i realtid med en komplet oversigt over hver version af dokumentet, så du ikke behøver at bekymre dig om at føre poster.

Fjern IT-Support
“Vi har leveret fjerntliggende it-supportbaserede virksomheder kan stole på i et stykke tid, “siger Techquartersuarters,” når du tror, at vores helpdesk understøtter hundreder af virksomheder, snarere end at de hver især har deres egen helpdesk fuld af maskiner, kan du se, hvordan det er mere energieffektivt for kunden.”

Faktisk er størstedelen af IT-problemer, som de gennemsnitlige brugeroplevelser i 2021 let kan rettes eksternt. Som et eksempel kan en bruger opleve tekniske vanskeligheder, der forhindrer dem i at få noget arbejde udført, og hvis de bliver tvunget til at vente på, at en IT-ingeniør ankommer og løser deres problem, spilder de energi, mens de venter. Men en effektiv ekstern IT-supportudbyder kan komme til brugeren meget hurtigt og minimere deres nedetid. Et andet eksempel er, at hvis din virksomhed bruger Cloud-hosting, kan din eksterne IT-supportudbyder optimere din cloud-brug til at være mere data og energieffektiv.

Tag de rigtige skridt til at gøre din virksomhed miljøvenlig med teknologi
Ny teknologi kan være meget vigtig af mange grunde. En overset fordel ved IT-teknologi er, at det faktisk kan være meget godt for miljøet! Din virksomhed skal investere i IT-løsninger, der sænker dit kulstofaftryk og det samlede affald. Du vil gå langt i retning af at hjælpe med at redde planeten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top