Forbrugerne er blevet mere bekymrede over bæredygtighed end nogensinde før. En meningsmåling fra 2019 viste, at 45% af forbrugerne er villige til at betale en præmie for 100% vedvarende energi. Selvfølgelig er antallet af husejere, der er villige til at betale for miljøvenlige hjem forbedringer, der rent faktisk spare penge endnu højere.

Efterspørgslen efter miljøvenlige hjem forbedringer vil sandsynligvis fortsætte med at stige i en overskuelig fremtid. Mange mennesker, der læser dette, tror måske, at dette er ønsketænkning, men der er stærke markedsdata, der viser, at grønne hjem bliver mere populære end nogensinde. Der er ingen grund til at tro, at dette vil ændre sig når som helst snart.

Hvis du stadig er skeptisk, skal du være opmærksom på statistikken. I 2019 fandt en meningsmåling, at 38.5% af forbrugerne erkendte, at de havde købt et miljøvenligt hjem eller miljøvenlige boligforbedringer inden for det seneste år.

Selvfølgelig brænder mange mennesker for bæredygtige hjem og produkter af hensyn til miljøet. På den anden side ønsker mange mennesker at købe dem for at spare penge på energi.

Problemet er, at forhåndsomkostningerne kan være betydeligt høje. Dette kan sætte folk i en vanskelig situation, hvis de forsøger at finansiere disse forbedringer. Den gode nyhed er, at der er nogle lån med lav rente, som de kan tage ud for at finansiere disse projekter eller køb.

Ikke desto mindre er det stadig en god id.at afveje alle dine muligheder før forpligte sig til at købe en miljøvenlig hjem forbedring. Nogle ideer, som du måske vil overveje, er angivet nedenfor.

Overvej fordelene ved at betale for disse forbedringer med kontanter på forhånd
Der er altid en mulighedsomkostninger forbundet med at vælge, om man skal tage et lån eller ej. Du vil naturligvis undgå at skulle betale renter på et lån, hvis du har nok kontanter til rådighed til at betale for din miljøvenlige boligforbedring direkte.

På den anden side vil du tage op de penge, du har brugt på dit hjem forbedring, som kunne have været til rådighed for noget andet. Du skal overveje denne mulighedsomkostninger, når du beslutter, om du vil tage et lån eller ej. Du kan tjene mere på andre investeringer, såsom en virksomhed, du kører, end du ville miste fra renter på dit lån. I dette tilfælde er det bedst at tage et lån i stedet for at bruge dine tilgængelige kontanter. Det ville dog ikke være klogt at tage et lån, hvis du blot holder dine penge på en opsparingskonto, der betaler lavere renter end prisen på dit lån.

Du bliver nødt til at overveje muligheden omkostninger omhyggeligt, selvom du har penge nok til at betale for disse udgifter med kontanter. Selvfølgelig har de fleste mennesker ikke nogen steder nær nok penge til blot at skrive en check for en så stor investering, så et lån er deres eneste mulighed.

Se på grønne skattefradrag
Den føderale regering har tilbudt en række skattefradrag for miljøvenlige køb og boligforbedringer gennem årene. Mange af dem er blevet udfaset, men der er stadig nogle store skatteincitamenter værd at udforske.

IRS giver i øjeblikket skatteyderne mulighed for at kræve en kredit svarende til enten 10% af omkostningerne ved godkendt energieffektiv hjemmeforbedring eller op til $500 værd af energiudgifter i det skattepligtige år.

Du bliver naturligvis nødt til at vente, indtil du arkiverer dine skatter, før du kan drage fordel af besparelserne. Du vil dog stadig kunne drage fordel af dem, når du gør det. Du vil måske overveje at betale for en energieffektiv hjem forbedring nær slutningen af året. Derefter kan du genvinde en del af omkostningerne, når du får din selvangivelse og bruge den til at betale en del af dit lån. Dette vil minimere dine renteudgifter.

Forbedre dine chancer for at få et lån med lav rente
Der er en masse ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at få godkendt til et lån som en grøn Homeo .ner. Disse tips vil også hjælpe dig med at få en bedre rente. Disse retningslinjer omfatter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top