Bæredygtighed er blevet et vigtigere spørgsmål for virksomheder over hele verden. Der er masser af virksomheder i forskellige sektorer, der har indarbejdet miljøvenlige elementer i deres modeller. Soft .arevirksomheder er ingen undtagelse, og mange af dem er blevet miljøvenlige.

Harvard Business Revie.offentliggjorde en artikel om vigtigheden af bæredygtighed i Soft .are sidste efterår. Sanjay Podder og de andre forfattere af undersøgelsen rejste et meget fremtrædende punkt. Nogle soft .arevirksomheder mener ikke, at de skal overveje vigtigheden af bæredygtighed i deres design, fordi de føler, at der næsten ikke er noget kulstofaftryk i udviklingen af selve soft .aren.

Soft .areudviklingsprocesser har dog indflydelse på miljøet. Problemet kommer i spil med den Hard .are, soft .aren kører på, som bruger energi og producerer kulstofemissioner. Dette betyder, at tilgangen til soft .areudvikling påvirker slutbrugerens kulstofaftryk.

Soft softwarearevirksomheder skal udvikles med bæredygtighed for øje
Teknologisk fremskridt når nye højder i Europa, mest inden for soft .areudviklingssektoren. Den stigende efterspørgsel har på sin side antændt stigningen i adskillige tilpassede soft .areudviklingsfirmaer. Mange af disse virksomheder udnytter bæredygtighedsbevægelsen ved at finde måder at reducere deres kulstofaftryk på. Finde en ressourcestærke soft .are firma med vægt på miljøvenlige praksis fra utal har været meget tasking for nybegyndere i dette område. Heldigvis har vi valgt bemærkelsesværdige, der klarer sig godt i Europa. Nu skal vi finde ud af, hvad de tilbyder.

Den Europæiske opsætningsscene er steget øjeblikkeligt hurtigere end forventet. Stadig, hvis du er ved at konfigurere alt indendørs, som de fleste gange, ekstern bistand er påkrævet, når det indebærer brugerdefinerede softwareudvikling med fokus på økologi, hvilket er grunden til, at vi har lavet en liste over bemærkelsesværdige software udvikling selskaber i Europa.

Selvom startups forbedrer sig, kan vi ikke ignorere professionelle spillere i de traditionelle brancher, der har benyttet sig af at bruge tech ved at gennemgå komplette digitaliseringsprocesser. For eksempel investerede 2/3 af de tilpassede soft .areudviklerfirmaer i Europa i et digitaliseret firma, da andre bemærkelsesværdige udenlandske virksomheder nu er baseret i Europa. I denne artikel vil du se en kompileret liste over avancerede soft .are-og mobilappudviklingsfirmaer i Europa. Listen blev lavet baseret på virksomheder, der fokuserer på at skabe stærke fungerende metoder med interessante programmeringssprog, med specifikke virksomheder i tankerne. Vi fokuserede også på virksomheder, der synes at klare sig godt på bæredygtighedsmålinger.

Store Soft Developmentareudviklingsvirksomheder med vægt på bæredygtighed
Her er tre store soft .are virksomheder, der synes at have et stærkt fokus på miljøvenlige udviklingsprocesser og viser sig at være grøn teknologi ledere.

1. Apiumhub, Barcelona
Et af de stigende innovationshubs, Apiumhub er et bemærkelsesværdigt firma, der stiller uhæmmet mobil soft .are og transformationebtransformationstjenester til rådighed. Virksomheden kombinerer beføjelser med andre industrielle virksomheder for at opretholde de rette standarder, tage et blad fra deres dygtighed og udvikle sig i samme tempo. Du kan sandsynligvis bemærke, at deres kvalitetspræstation er vidnesbyrdet om deres fremragende karakter.

2. Geeks Ltd, London
Denne virksomhed har til formål at levere avancerede soft .areudviklingstjenester til at maksimere den maksimale forretningsydelse. Desuden, de udlede glæde i proffer idealistiske løsninger, der ville genoplive den samlede effektivitet af selskabet i sidste ende opsige hærgende spørgsmål fra deres kunder.

Holdet fokuserer på at forstå projektet helt før venturing i enhver sektor.

3. FortySeven Soft ,are Professionals, Storbritannien
FortySeven bruger brugerdefineret soft .areudvikling for at maksimere deres præstationer; dette firma forsøger at fremme din virksomhed digitalt. Uanset din virksomhed, der huser en mainstream-anmodning, kan FortySeven – soft .arefagfolk også imødekomme kundernes behov, uanset hvor divergerende det måtte være. FortySeven IT-fagfolk bruger det mest avancerede mønster, hvilket tilfældigvis er den mest effektive metode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top