Som verden kommer til udtryk med det faktum, at fossile brændstoffer ikke er værd at den ulejlighed, de forårsager, er efterspørgslen efter vedvarende energi steget eksponentielt. Lovgivning over hele verden presser regeringerne i retning af at vedtage 100% vedvarende energikilder til magten deres net, men væsentlige spørgsmål er stadig.

En af de største udfordringer for grøn energi er transmission. Energi forskningsfirma ScottMadden identificeret at flytte energi fra hvor det er Billigste til hvor det er mest nødvendigt, er en stor hindring, som transmissionsinfrastruktur har undladt at holde trit med alternative energiinvesteringer. Tab af energi, forældet infrastruktur og skiftende vejrmønstre er skylden for disse udfordringer.

Mens energitransmission er et problem, udvikler mange i branchen kreative løsninger til at løse problemet. Nytænkning af vindmølledesign er et sådant område, og Sirocco Energy ‘ s vindmøller skaber bølger i branchen.

Reduceret Støjniveau
Traditionelle vindmøller er besværlige og roterende. Som følge heraf skal de placeres i landdistrikter, hvor den støj, de genererer, og den plads, de har brug for, kan redegøres for. Siroccos vindmølle er lineær i sammenligning.

Bevægelsen af en fugls vinger var inspirationen bag design og bevægelse af Siroccos vindmølle. Resultatet er bedre aerodynamisk effektivitet, og dette resulterer i en lang række fordele. Til at begynde med er støj, der genereres af Siroccos vindmøller, lavere end den, der genereres af et gennemsnitligt klimaanlæg, og kan sammenlignes med den støj, der skabes af et køleskab.

Kombiner dette med maskinens relativt kompakte størrelse, og der opstår flere muligheder for bybrug. Mindre størrelser betyder lettere byinstallationer og mulige reduktioner på op til 40% i månedlige elregninger.

Takket være turbinens nærhed er der heller ikke behov for dyre opgraderinger af kraftinfrastrukturen, hvilket eliminerer den primære udfordring for alternative energikilder i øjeblikket.

Afbødende Vibrationer
Et af slagene mod traditionelle vindmøllegeneratorer er, at de har tendens til at være ubalancerede. Når turbiner roterer, deformeres Knive og master, hvilket introducerer vibrationer i systemet. Mekanisk vibration fører til lavere livscyklus og behovet for mere vedligeholdelse.

Siroccos vindmøller har afbødet vibrationsrisikoen på fire måder. For det første bruger Siroccos design i modsætning til traditionelle turbiner 4 eller 5 små generatorer i stedet for en enkelt stor. Resultatet er eliminering af højere frekvens vibrationer i strukturen.

Disse generatorer er asynkrone, hvilket betyder, at de vibrationer, de producerer, annullerer hinanden. Resonansvibration elimineres således. Bladbevægelsen styres via spor, der er fastgjort til masten gennem et fjederdæmpningssystem.

Antallet af knive er også større end for en traditionel vindmølle. Resultatet er en afbalanceret konstruktion, der lider under en maksimal forskydning på 60 mikrometer, og oplever en maksimal vibration hastighed på 0,9 mm/s.

Tilstedeværelsen af flere mindre generatorer betyder, at strukturen er billigere at producere og mere overkommelig at vedligeholde. Det er således muligt at installere Siroccos vindmøller på servicesteder som ladestationer til elektriske køretøjer, da de ikke har brug for konstant opmærksomhed.

Med de 18, 7 millioner EV ‘ er, der forventes at ramme amerikanske veje i 2030, er det en fantastisk mulighed at drive EV-ladestationer ved hjælp af ren energi.

Større Effektivitet
Takket være deres innovative design opererer Siroccos vindmøller med en aerodynamisk effektivitet på 50%. Til sammenligning opererer traditionelle vindmøller på 35%. Bladdesign spiller også en rolle i at skabe større effektivitet.

Med traditionelle turbiner adskiller vindhastigheden over et blad, hvilket betyder, at kun en tredjedel af bladet fungerer effektivt. Resultatet er, at den hastighed, hvormed turbinen begynder at generere elektricitet, er høj. Siroccos vindmøller begynder at producere elektricitet med en langt lavere vindhastighed på 3 m/s, hvilket betyder, at de presser mere ud af de forhold, de har til rådighed.

Bladernes lineære bevægelse er en af grundene til, at disse effektivitetsnumre findes. Rotationsbevægelse skaber turbulens i strukturen, som reducerer den samlede produktion sammen med stigende hjælpeomkostninger. Den lineære bevægelse betyder også, at Siroccos vindmøller kan stå tættere sammen, hvilket øger deres potentielle fodaftryk.

billigere
Traditionelle vindmøller er udstyret med et reduktionsgear, der udligner propellerindgange til udgangsaksler. Mens disse gear er et godt stykke teknik, er de også dyre at producere. Resultatet er, at traditionelle vindmøller koster meget.

I betragtning af den stress, deres knive gennemgår, er det dyrt at designe en traditionel vindmølle. Alle disse omkostninger overføres til kunden, og det forklarer, hvorfor vindenergi ikke er blevet udbredt til industriel brug.

Siroccos vindmøller har ikke brug for reduktionsgear, og deres knive produceres ved ekstrudering, hvilket er en let indstillet produktionsmetode. Resultatet er lave omkostninger, som fabrikker vil elske. Med over 580.000 fabrikker i USA alene er potentialet for industriel brug enormt.

En Ren Revolution
Efterhånden som efterspørgslen efter vedvarende energi stiger over hele verden, er Siroccos vindmøller en innovativ og grøn måde at hjælpe med at fremskynde vedtagelsen. Fra boliger til servicestationer til industrier, potentialet for øget vedtagelse af vindenergi er enormt, og Sirocco er klar til at drage fordel af efterspørgslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top