Økologi er et af de mest presserende problemer i det 21.århundrede. Oftere hører vi opkald til bevarelse af naturen og vedligeholdelse af økologi. Sociale iværksættere forsøger at skabe en industri, der kan skubbe menneskeheden til at løse globale miljøproblemer. Mange virksomheder går grønt med målet om ikke at skade miljøet meget. Nogle gør det for at tiltrække kundernes opmærksomhed på deres mærke. Men uanset alt dette har økologi virkelig brug for grundlæggende nye løsninger fra siden af innovationer og teknologier.

Grønne startups har virkelig overtaget verden i de sidste par år. Fra brugen af alternative energikilder til brugen af genbrug – alt dette sker ved grønne startups. I mange lande er grønne bevægelser endnu ikke udviklet, eller der er ingen tilstrækkelig støtte fra staten.

Sagen er, at vi alle bør forstå, at alle er ansvarlige for fremtiden for vores planet. I det 21. århundrede er vi vant til at delegere daglige rutiner. For eksempel skrive papirer, men derefter stille spørgsmålstegn ved os selv: er essaysskrivningstjenester etiske. Her er situationen ret simpel, folk tror, at regeringen er ansvarlig, De Grønne bevægelser har ansvaret, men faktum er, at vi alle er i det. Vi skal passe på vores planet og anvende de mest moderne løsninger. I denne artikel vil vi fremhæve de hurtigst voksende grønne startups i 2021.

Den næste grønne opstart, vi vil se på, er Fuergy, et slovakisk firma, der blev grundlagt i 2018. Opstartens mission er at ændre den måde, hvorpå elektricitet bruges og distribueres. Og også for at fremskynde overgangen til brugen af alternative typer energi. Fuergy-løsninger er baseret på kunstig intelligens. Et af deres produkter er brAIn ‘ s AI-drevne hard .are design. Med denne løsning kan folk optimere deres energiforbrug og reducere omkostningerne.

Faktisk har mange brugere svært ved at finde ud af, hvordan man bruger alternative og mere rentable energikilder. Fuergy, der drives af AI-teknologi, løser alle problemer for sine brugere og giver flere græsarealer og grønne energisager.

Der er allerede flere store startups på markedet, der arbejder med sådanne teknologier. For eksempel, den australske Po .er Ledger bruger blockchain teknologi til at handle elektricitet ofte nævne betydningen af den bedste krypto hard .are tegnebog.

Facedrive er et canadisk firma grundlagt i 2016. Deres forretning handler primært om carsharing. Virksomheden fokuserer på bæredygtig transport og er forpligtet til at redde planeten. Facedrive er forpligtet til at reducere sit carbon footprint. Drivere kan vælge mellem et elektrisk, hybrid-eller gasbil, som angivet på virksomhedens hjemmeside.

Facedrives mission er at støtte bæredygtig byudvikling. Det omdefinerer den måde, folk tænker på levering af dagligvarer, rejser og e-handel. Opstarten forstår fuldt ud vigtigheden af bæredygtighed. Siden virksomheden blev grundlagt, har det vigtigste mål været at reducere udledningen af drivhusgasser. Derfor bidrager Facedrive til dyrkning af træer med hver tur. For eksempel blev der i 2019 plantet mere end 4.000 træer på initiativ af virksomheden.

Brugsprocessen er meget enkel. Virksomheden har to apps, en til kunder og den anden til chauffører. Algoritmer i appen beregner de omtrentlige CO2-emissioner for hver tur. Som følge heraf viser den tilsvarende værdi. Hvis du desuden bruger appen som driver, har du et valg af elbiler, hybridbiler eller konventionelle biler. Brugergebyret beregnes også ud fra miljøvenligheden af det anvendte køretøj.

Northvolt AB er en svensk opstart grundlagt i 2016. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af lithium-ion-batterier til elektriske køretøjer. Opstarten blev oprettet af to tidligere Tesla-medarbejdere. Opstartsideen ligner Fuergy. Virksomhedens fokus er på overgangen til vedvarende energikilder. Til dette beskæftiger virksomheden sig med produktion af miljøvenlige lithium-ion-batterier. Desuden leveres sådanne batterier til Siemens eller BM..

Opstarten rejste for nylig 1 milliard dollars. Snart er Northvolt planlagt til at bestille Northvolt ett Giga .att battery plant, som er planlagt som en værdifuld affaldsbehandlingsbygning. Som mange ved, er Sverige førende på dette område og køber endda affald til genanvendelse fra andre lande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top