Grønt iværksætteri er blevet meget mere populært i de senere år. Tilbage i 2012 var markedet for varer og tjenester med et lavt kulstofaftryk omkring $5.4 billioner. Dette marked er vokset støt lige siden. Dette er faldet sammen med et pludseligt løft i etisk investering. Mange grønne iværksættere er også forpligtet til etisk investering.

Markedet for grønne produkter og tjenester bliver drevet af både iværksættere med en personlig overbevisning om at hjælpe miljøet og en stærk efterspørgsel fra miljøbevidste forbrugere. På overfladen ser det ud til, at antallet af forbrugere, der hævder at støtte miljøvenlige virksomheder, lover godt for grønne iværksættere og grønne aktieinvestorer.

Desværre opdager mange iværksættere, at det er vanskeligere at opbygge en grøn virksomhed, end det ser ud til. Harvard Business Revie.offentliggjorde en artikel om udfordringerne ved at udvikle en rentabel bæredygtig forretning. PBS offentliggjorde også en lignende artikel sidste år. Intuitivt betyder det også, at det kan være svært for dem at finde lukrative bæredygtige virksomheder at investere i for at vokse deres pensionskonto.

Som en grøn virksomhedsejer skal du være forsigtig, når du udvikler en pensionsportefølje. Du vil investere på en variabel indkomst, så det er vigtigt at sikre, at dine penge er korrekt investeret. Det betyder, at du skal gøre din due diligence, før du investerer it-værdipapirer, uanset om de er i overensstemmelse med dine synspunkter om bæredygtighed eller ej.

Miljøvenlige forretningsmodeller er kun en variabel, som du kan tage i betragtning, når du udvikler din pensionskonto. Du skal også være meget opmærksom på følgende for at sikre, at dine investeringer opfylder dine økonomiske mål.

Udnyt en pålidelig portefølje tracker
Aktieporteføljesporere er kommet langt siden Google og Yahoo først frigav deres egne. Disse to portefølje trackers er ikke så populære i disse dage, fordi de fyldte dem med masser af irriterende sponsoreret indhold.

Heldigvis er der en masse andre portefølje trackers værd at undersøge. Der er en række fordele ved at bruge disse værktøjer:

Du kan holde styr på alle investeringer i din portefølje. Du vil se, at nogle af dem overgår markedet, mens andre er laggards.
Du kan se, hvor mange penge du har råd til at tabe fra forskellige handler uden at gå på kompromis med dine ROI-mål.
Du kan bruge din portefølje tracker til bedre at skitsere dine investeringsmål, som omfatter at finde den optimale balance mellem risiko og afkast.
Porteføljesporere kan være yderst nyttige for enhver investor. Du bør ikke spare på dem, bare fordi du også er bekymret for bæredygtighedsvurderingerne for de virksomheder, du investerer i.

Sørg for, at de grønne virksomheder, du investerer i, går ud over hype
Mange virksomheder forsøger at ride på bæredygtighedsbølgen i disse dage. Disse virksomheder hævder at være bekymrede over økologi, men de gør meget lidt for at implementere miljøvenlige forretningsmodeller. I slutningen af dagen forsøger de simpelthen at tiltrække kunder.

Disse typer virksomheder er ikke værd at investere i fra hverken et bæredygtigt eller finansielt perspektiv. Du vil ikke gøre en legitim forskel i at reducere din carbon footprint ved at støtte svigagtige bæredygtige virksomheder. Disse virksomheder har sandsynligvis ikke forretningsmodeller, der vil være rentable på lang sigt, fordi de til sidst vil blive udsat som forfalskninger.

Sørg for, at du kun investerer i grønne virksomheder med unikke og nyttige værdiforslag
På flipsiden er der også en masse ægte grønne virksomheder derude. Ulempen er, at mange af dem lægger større vægt på deres forretningsmodellers etik end på rentabilitet. Du ønsker selvfølgelig heller ikke at investere i disse virksomheder. Dette er ikke en god måde at være en etisk investor på.

Det er vigtigt at sikre, at du forstår den værdi, som enhver bæredygtig virksomhed tilbyder sine kunder. Er det en anden generisk solpanelproducent? Så vil dette firma sandsynligvis have svært ved at skille sig ud blandt alle konkurrenterne. På den anden side, hvis virksomheden løser en bæredygtighedsudfordring, som andre virksomheder har behandlet, vil det sandsynligvis have en meget større chance for at være rentabel.

Må ikke forsømme at se på nøgletal
Alle børsnoterede virksomheder er forpligtet til at dele deres finansielle rapporter med investorer og offentligheden. Du bør være meget opmærksom på disse oplysninger.

Det vigtigste økonomiske forhold at se på er egenkapitalforrentning. Wararren Buffett siger, at det at se på afkastet på egenkapitalprocenter for virksomheder, som han investerer i, er grunden til, at han konsekvent har overgået markedet i årtier. Du bør også se på forskellige likviditetsforhold, såsom gæld til aktiver og gæld til indkomst. Disse kan give dig en ID.om, hvorvidt virksomheden er overleveraged.

Se på både finansielle og bæredygtighedsfaktorer vind investering i grønne virksomheder
Som en miljøvenlig virksomhedsejer vil du sandsynligvis investere i bæredygtige virksomheder, når du planlægger pensionering. Selvom det er beundringsværdigt at støtte bæredygtige mærker, skal du også sørge for, at de vil være rentable. Dette er vigtigt, hvis du vil vokse din pensionsportefølje over tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top