Med miljøvenlige initiativer på fremmarch, flere mennesker end nogensinde før henvender sig til plante-baserede kostvaner. Bekymringer om bæredygtighed og sundhed får mennesker over hele verden til at se nærmere på deres livsstilsvaner. Dette er dog ikke kun et nichemarked. Små virksomheder starter op og drage fordel af denne tendens ved at blive miljøvenlige. Men selv de store traditionelle virksomheder forsøger at komme ind i handlingen.

Faktisk forventes det globale veganske marked at nå 31, 4 milliarder dollars inden 2026. Tænk på antallet af mennesker, der anser sig for en vegansk kost. Selvom det stadig er en relativt lille del af befolkningen, voksede antallet af veganere med 3 Millioner fra 2008 til 2012, ifølge en Gallup-afstemning. Så hvad fører det kulturelle skift?

Betydningen af at deltage i veganske initiativer
Bevis tyder på, at skiftet kommer fra yngre generationer, der placerer personlig sundhed, dyrevelfærd og klimaændringer som forkant med deres forbrugervaner. Faktisk bliver 87% af Generation Generation mere bevidste om miljøet, hvor 35% ønsker at være kødfri, ifølge Finder. Hvad der dog er endnu mere virkningsfuldt, er de mennesker, der måske ikke er strengt veganske, men ville betragte sig som fle .itarer. Afstemninger viser 79% af denne generation gå meatless mindst en eller to gange om ugen. Dette udtryk bruges til at beskrive lejlighedsvis kød-eater vokser i popularitet. Faktisk vokser det rapporterede salg af alternative kødprodukter med en årlig sats på 24, 5% ifølge Nielsen Total Food vie..

Denne tendens er blevet påvirket af en række faktorer. Generation Z ønsker at forstå deres fødevareforsyning og har en interesse i, hvordan klimaet påvirker livsstilsproduktionen såvel som hele forsyningskæden. De er klar over, at udbuddet til sidst kan formørkes af efterspørgsel på grund af miljøspørgsmål.

Deres sundhed og wellellness spiller også en faktor. En undersøgelse offentliggjort i British Medical Journal anbefalede en 50% reduktion i kød-og sukkerforbrug for sundheden for den gennemsnitlige person såvel som planeten. Selvom dette område af markedet vokser hurtigt, er der plads til innovative nystartede virksomheder, der er villige til at påtage sig en plantebaseret virksomhed. Der er mange måder, hvorpå nystartede virksomheder kan vokse og drage fordel af denne tendens.

Vegansk rådgivning og planlægning af måltider
Vegansk baseret sundhed og rådgivning vil være en betydelig del af markedet. Mange mennesker eller endda virksomheder ønsker måske at gå vegetarisk eller vegansk, men ved muligvis ikke, hvordan man gør dette på en bæredygtig måde. Uddannede diætister og sundhedscoaches kan arbejde med klienter og virksomheder for at nå dette mål. Ved at hjælpe klienter overgang til en veganer eller mere plantebaseret livsstil, de tilbyder en værdifuld service, der vil tage stress og angst ud af processen.

Veganske Netværk Virksomheder
Når man går veganer, finder mange mennesker, at de har brug for støtte, når de finder købmandsforretninger, måltidsplanlægning, Skønhedsprodukter og endda tøj. Selvom de kan undersøge og finde alternativer på egen hånd, er en platform, der diskuterer veganske emner og lister veganske virksomheder, et godt værktøj. Selvom du også kunne starte et firma, der tilbyder nogen af disse tjenester, kan en teknisk kyndig person i stedet starte en virksomhed, der forbinder folk med de tjenester og produkter, de har brug for.

Stigning af veganer-Livsstilsindfluencere
Sociale medier har spillet en afgørende rolle i at fremme bevidsthed og veganisme. En analyse af brand .atch afslørede, at veganisme er det mest populære ernæringsemne, der er dækket af 54% af fødevarepåvirkere. Influencers som Tabitha Brun, Fearne Cotton, Kim Kardashian, og Ariana Grande er alle vegansk med store ff. Som et resultat vokser det globale samfund op i et miljø, hvor globale spørgsmål diskuteres og engageres gennem sociale medier.

Vegansk Økonomisk Vækst
Hvis vi betragter plantebaseret mælk som et eksempel, er det klart, at veganisme ikke kun er blevet en global diskussion, men også kan erstatte brugen af traditionel komælk inden for det næste årti. En rapport fra AT Kearney antyder, at 60% af kødet ikke længere kommer fra dyr, men snarere dyrket kød eller plantebaserede alternativer inden 2040. Men mens mad former vores markeder og endda kulturelle identiteter, er det klart, at denne holistiske overgang vil påvirke hvert hjørne af vores livsstil og planet.

Når det kommer til at deltage i denne internationale tendens, er himlen grænsen. Der er ingen mangel på muligheder på dette marked. Med flere mennesker end nogensinde før interesseret i bæredygtighed, iværksættere og nystartede virksomheder kan vinde ved at overveje bæredygtighed i deres forretningsplan. At have en miljøvenlig virksomhed kan kun være gavnligt og bringe i et større marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top