Jakarta Post talte for nylig om nogle af de største miljøhensyn, som vores generation står overfor. Forfatterne hævdede, at covid-19-krisen kunne give os muligheden for at gøre dette til en fornyet prioritet.

Men før vi kan gøre nogle store fremskridt på miljøområdet, må vi skitsere vores topprioriteter. En af de største bekymringer bør være at rense vores hav og veje. Heldigvis kunne noget så simpelt som at skifte til elektriske køretøjer gøre en stor forskel.

Elektriske køretøjer vil have en dybtgående indvirkning på Bæredygtighedsbevægelsen
Elektriske køretøjer har eksisteret i næsten to århundreder. De første småskala elbiler blev produceret i 1828. Imidlertid, de er først begyndt at blive populære i de sidste par årtier.

Eksperter talte om de miljømæssige fordele ved elektriske køretøjer i 1990′ erne.men de viste sig at have mange problemer med genopladning. Den gode nyhed er, at mange af disse problemer siden er blevet behandlet.

Efterhånden som elektriske køretøjer bliver mere pålidelige, vokser markedet for dem. Markeder og markeder fandt, at markedet vokser med 21% mellem 2019 og 2030. Et stigende antal mennesker ønsker at investere i dem for at sænke deres carbon footprint og spare penge på samme tid.

Fordelene begynder allerede at blive tydelige.

Elektriske køretøjer (EVs) begynder allerede at have indflydelse på luftkvaliteten. Ifølge den amerikanske regerings energimyndighed har elbiler en direkte indvirkning på at reducere emissionerne, og det er til gavn for forbrugerne og planeten. Imidlertid, elektriske køretøjer bruger materialer og teknologi, der kan være i stand til at tage dem et skridt videre; nødvendiggjort af omkostninger, elbiler kan begynde at rydde op i jorden og oceanerne, også.

Hvad går ind i en EV?
For at forstå, hvorfor EV ‘ er har indflydelse på havet, er det vigtigt at forstå deres omkostninger. Ifølge McKinsey er produktion af elektriske køretøjer stadig et dyrt venture, hvor det gennemsnitlige køretøj koster US$12,000 mere at producere end et sammenligneligt forbrændingsmotor (ICE) køretøj. For forbrugerne er forskellen mindre udtalt. Hybrid, nye og brugte EV-produkter er nemme at finde og sammenligne ved hjælp af online ressourcer. Nye biler er underlagt forskellige subsidier, mens brugte køretøjer er underlagt den samme afskrivning i priser, hvilket gør dem overkommelige. For producenter forbliver omkostningerne dog høje.

Indkøbsomkostninger
Årsagen til disse omkostninger er de metaller, der er involveret i bygning af bilbatterier. Kobolt, nikkel, kobber og mangan kan komme fra to kilder – forurenende og dyre kilder i industrialiserede lande, med eller etisk tvivlsomme kilder i udviklingslandene. Disse operationer er dyre, tidskrævende, farlige og forurenende. Derfor har producenterne været på udkig efter nye måder at anskaffe kildematerialer på en måde, der ikke skaber yderligere skade. Havbunden giver en potentiel løsning.

Havbund minedrift
Ifølge CleanTechnica vil havbunden og vandet give EV-virksomheder mulighed for at finde de ressourcer, de har brug for. Gennem minedrift havbunden aflejringer og filtrering vand, vil de være i stand til at bringe nye mineraler til overfladen med langt mindre forurening og også rydde op forurenet væske i processen. Mens det oprindelige udlæg på tech til at gøre dette kan være dyrt, forventer producenterne et større afkast af deres investering i fremtiden. Med dette vil EV ‘ er have en overlegen netto levetid kulstofcyklus, en billigere produktionsomkostninger, og vil være omkring et overlegen produkt igen.

Elektriske køretøjer hjælper med at løse miljøkrisen
EVs hjælper med at løse forureningsproblemer i både havet og luften. Der er en række gode grunde til miljøvenlige forbrugere til at købe et elektrisk køretøj i fremtiden. Du vil spare penge på gas også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to Top